O podjetju

Naše podjetje se z obdelavo kovin ukvarja že od leta 1976. Družinske vrednote, kot so spoštovanje, medsebojno usklajevanje, pozornost in skrb za bližnjega, usmerjajo naše odnose.

Storitve

Ponujamo vam raznovrstne storitve: varjenje (železo, nerjaveče jeklo, barvne kovine), krivljenje (pločevine), razrez (pločevine, cevi), izsek vogalov in kovinostiskarstvo (drukanje).

Kakovost in fleksibilnost

Podjetje želimo uveljaviti kot sinonim za kakovost in zanesljivost. S fleksibilnostjo in učinkovitostjo želimo postati še boljše podjetje, to pa zagotavljamo z stalnim prilagajanjem željam naših naročnikov.

Zanesljivost

Vsem našim strankam nudimo: ogled in tehnično svetovanje pred samo izvedbo projekta, priprava ponudbe, izvedba projekta in servisiranje. Vse naše storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

Garancija na izdelke

Če se ugotovi, da je prišlo do napake v izdelavi, ali pa da je naš izdelek pomanjkljiv, vam zagotavljamo, da lahko računate na garancijo, mi pa vam bomo zamenjali izdelek.

Zadovoljstvo

Vse dejavnosti podjetja so usmerjene v izpopolnjevanje zahtev, potreb in pričakovanj naročnikov. Tako želimo dolgoročno izpopolnjevati zahteve in povečati zadovoljstvo.

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju obdelovanja kovine se je nabralo kar nekaj projektov, na katere smo zelo ponosni.
Oglejte si naše storitve in reference:

Partnerji

Pri podjetju se lahko pohvalimo z zaupanjem tako domačih in tujih podjetij.
Naše stranke so podjetja, ustanove in posamezniki, ki želijo dolgoročnega partnerja s konkretnimi rešitvami.

IN ŠE MNOGO DRUGIH …

kljucavnicarstvo zdesar Zunanje stopnice, notranje stopnice, zunanje ograje, notranje ograje, nadtreski, okenske resetke, izdelava kabin in vrat za dvigala
KAKOVOST IN FLEKSIBILNOST
KAKOVOST IN FLEKSIBILNOST
0%
ZANESLJIVOST
ZANESLJIVOST
Kljucavnicarstvo Zdesar Zunanje stopnice, notranje stopnice, zunanje ograje, notranje ograje, nadtreški, okenske rešetke, izdelava kabin in vrat za dvigala001
GARANCIJA
GARANCIJA
0%
ZADOVOLJSTVO
ZADOVOLJSTVO

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun, nas pokličite ali nam oddajte povpraševanje. Z veseljem vam bomo pomagali.

+386 1 787 51 59

+386 41 640 406

boris.zdesar@siol.net