Nadstreški

Izdelujemo različne tipe nadstreškov po željah strank, to so: nadstreški na stebrih, nadstreški z lopo, terasni nadstreški, ter vedno bolj popularne lope in kolesarnice.

Avtomobilski nadstreški na 4 stebrih so klasična in preverjeno učinkovita rešitev, ki zagotavlja maksimalno stabilnost in udobno parkiranje enega ali več avtomobilov.

Nadstreški z lopo so prava izbira za vse, ki želite elegantno rešitev v enem. V lopi oziroma uti lahko shranite različno orodje, kolesa, igrače ipd., ki jih imate tako vedno pri roki. Hkrati so vaši avtomobili varno parkirani in zaščiteni pred neželenimi vremenskimi vplivi.

Terasni nadstreški poskrbijo za udobje in funkcionalnost v enem, saj nudijo zaščito pred vremenskimi vplivi in vam omogočajo zadrževanje zunaj ne glede na razmere.

Lopa, uta oziroma paviljon je prava izbira za vse, ki želite bolj trpežen prostor za vašo orodje, kolesa, igrače, itd. Lopa je elegantnega videza in izdelana iz trpežnih materialov, ki vam bodo nudili zaščito vrsto let.

Osnova nadstreška je po navadi jeklena konstrukcija iz pocinkanih profilov, lahko pa naredimo tudi iz INOX profilov. Za kritino pa lahko izbirate različne izvedbe, in sicer: streha iz polikarbonatnih plošč, s strešnih sendvič panelov, profilirana pločevina, streha z lepljenim kaljenim steklom.

Nadstreški za avtomobile niso namenjeni le zaščiti pred različnimi vremenskimi vplivi, temveč so z našo pomočjo lahko tudi modni dodatek vašega doma ali katerega drugega objekta.

Pošljite povpraševanje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: boris.zdesar@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Ključavničarstvo Boris Zdešar s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  kljucavnicarstvo zdesar Zunanje stopnice, notranje stopnice, zunanje ograje, notranje ograje, nadtreski, okenske resetke, izdelava kabin in vrat za dvigala
  KAKOVOST IN FLEKSIBILNOST
  KAKOVOST IN FLEKSIBILNOST
  0%
  ZANESLJIVOST
  ZANESLJIVOST
  Kljucavnicarstvo Zdesar Zunanje stopnice, notranje stopnice, zunanje ograje, notranje ograje, nadtreški, okenske rešetke, izdelava kabin in vrat za dvigala001
  GARANCIJA
  GARANCIJA
  0%
  ZADOVOLJSTVO
  ZADOVOLJSTVO

  Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun, nas pokličite ali nam oddajte povpraševanje. Z veseljem vam bomo pomagali.

  +386 1 787 51 59

  +386 41 640 406

  boris.zdesar@siol.net

  PARTNERJI

  Pri podjetju se lahko pohvalimo z zaupanjem tako domačih in tujih podjetij.
  Naše stranke so podjetja, ustanove in posamezniki, ki želijo dolgoročnega partnerja s konkretnimi rešitvami.

  VSI PARTNERJI